En son ne zaman küçücük bir hediyeyle kocaman bir mutluluk yaşattınız...
Lezzetli çikolatalarımız, farklı sunumlarımız ve kahvelerimiz ile sizleri bekliyoruz.

Workshop

Myra Çikolata Evim ®  / Workshop
Workshop

Workshop Hakkında

  • Çikolata Hakkında Ön Bilgi
  • Çikolatanın temperlenmesi
  • Narlı kalıp çikolata yapımı
  • Roch
  • Hurma bandırma
  • Süre 2 saattir
  • Tüm malzemeler tarafımıza aittir
  • Atölyemiz 6 kişiliktir

Çikolata hiç kuşkusuz dünyanın en sevilen yiyeceklerinden biridir. Var oluşu milattan önceki çağlara dayanan çikolata her dönemde en popüler yiyecekler arasında yer almıştır.

Saklama Koşulları

  • Çikolatalarımızın saklama koşulları; klimalı çikolata odamızda 16-20 derece arasında, en ideal Sıcaklığın sabit olması önemlidir.
  • Çikolataları kuru ortamda, direkt güneş ışığından ve sıcak havadan uzak bir ortamda muhafaza etmeliyiz.
  • Çikolata odamızda koku oluşturabilecek, parfüm, deterjan veya canlı çiçek olmamalı. Çünkü çikolata ortamdaki kokuları emer.